Christine Le

Christine Le

Frisør

Senior Stylist

Våre Senior Stylister har fullført og bestått Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og har svennebrevet.

Om

CHRISTINE


Senior Stylist Våre Senior Stylist har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og tatt svennebrevet. Fra Senior Stylist nivå kan våre ansatte prøve seg på audtition på Adam og Eva Akademiet, og begynne å jobbe med kurs og opplæring internt og for våre samarbeidspartnere.


De er å finne med dette nivået på vår nettbestilling. Klipp kr 990,-Styling fra kr 990,-Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste

Christine har alltid hatt "passion for fashion" og startet tidlig sin egen klesbutikk. Etter som årene gikk ville hun jobbe tettere med mennesker og utvikle seg innenfor frisørfaget.Etter tre år i salong uten svennebrev, bestemte hun seg for å ta frisør utdannelse. Høsten 2012 begynte hun på Adam og Eva skolen. Etter skolen fikk Christine jobb som praksiskandidat hos Adam og Eva Ski over 5 år.Starte jobber hos Adam og Eva Sandvika nå. Christine liker effekten av å kombinere klær, sminke og hår. Hun vil hjelpe deg med å finne hvilken klipp og farge som kler deg og din stil.


Kurs / Sertifikater

2016
Adam og Eva: Staff training barber
2016
Adam og Eva: Staff training farge
2015
Adam og Eva: Staff training herre
2015
Adam og Eva: Staff training klipp
2014
Adam og Eva: Staff training styling
Powered by: Bloc