How to style your lob

Postet av Adam og Eva Sandvika den 21. Okt 2015

Det er mange som ønsker seg en forandring nå om dagen, og flere går for et kortere og fyldigere hår. Da tenker vi spesielt på en "lob", som virkelig er i vinden nå om dagen. Derfor vil vi gi deg noen enkle tips til hvordan du kan style din "lob" hjemme.
"Rumpled texture"


Med litt lett og enkel tekstur kan du skap en naturlig og laid-back look. Det eneste du trenger er en krølltang eller en krøllstav. Ta store seksjoner og twist rundt krølltangen og la håret falle lett av. Avslutt med hårspray."Sleek and polished"

Dette er en sofistikert, men samtidig utrolig kul look. Selv om den er rett og enkel ser den ikke kjedelig ut. Start med en styling krem som glatter og roer ned hårstråene, føhn håret rett før du avslutter med en rettetang.


"Side -swept waves"

Dette er en messy og tilfeldig look, som vi digger. Spray på en lett tekstur spray, ofte kalt en saltvannspray, som gir håret volum og en luftig tekstur. Deretter tar du tilfeldige seksjoner av håret og twister det rundt en krølltang, pass på at du krøller i forskjellige retninger slik at det blir en tilfeldig look. Avslutt med hårspray for å skape hold.
Kilde


// Adam og Eva Sandvika

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc