Inspirasjon til høstens hårtrender

Postet av Adam og Eva Sandvika den 13. Okt 2015


Nå som høsten og vinteren kommer er det mange som ønsker en forandring på hårfargen. Det finnes så mange fine hårfarger å velge mellom, enten om du vil gå for varme farger, kalde farger, eller en kombinasjon av disse.

Vi har plukket ut noen bilder av høstens hotteste trender, og håper at det kan inspirere deg til å fornye din hårfarge og kanskje prøve noe helt nytt!

Ombré:
Denne looken har lenge vært i vinden og et perfekt valg for deg som ønsker et klart skille mellom det mørke og det lyse.

Bronde:
En fin blanding mellom blonde og brune nyanser.

Deep Chocolate:
En mørk og lekker brunfarge.
Sombré:
En farge som gir deg et mykt uttrykk. Denne trenden passer til både blondiner og brunetter og er perfekt for deg som ikke ønsker en altfor stor endring.

Rich Auburn:
Denne kobberfargen er virkelig helt fantastisk og passer perfekt til høsten.

Ashy blonde:
En kald blondfarge som er blitt en kjempe trend den siste tiden.Rainbow tips:
Denne trenden passer for deg som tørr å være litt vågal og ønsker å gå for noe som skiller seg litt ut. Hvis du vil være enda mer crazy, så farger du hele håret blått.

Bildekilder: http://www.instyle.com/hair/celebrity-hairstyles/h...


Vi håper dette gav deg litt inspirasjon til å prøve ut noe nytt på hårfronten denne høsten. Vi her på Sandvika er klare til å hjelpe deg og ønsker å bruke all vår kunnskap slik at du skal få akkurat det du ønsker.

Ring for timebestilling, 67566240 eller bestill time via vår nettbestilling.

//Adam og Eva Sandvika.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc