Mari Lind-Undrum

Mari Lind-Undrum

Frisør

LOREAL SOMMER KOLEKSJON 2013 OMBRE NATUR

Postet av Mari Lind-Undrum den 22. Mar 2013


Jeg fikk bli med på Loreal visning! Inspirasjon er noe jeg alltid leter etter, så det var midt i blinken en torsdag kveld. Denne gangen var det lanseringen av de nye fargene som sto i fokus. De nye lysfargene og ,8 fargene. Som de sa, de kunne kalt de ,123.. siden de inneholder alle refleksene bortsett fra kobber. Men istedenfor ble de ,8. Ganske kult!

Men først, fikk vi en smakebit av våren..
Først ut på senen var Berni Ottjes og asistenten hans Dominique fra Nederland. Og som Dominique sa så søtt, " you can change the world with colours!"

Berni Ottjes


Koleksjonen heter ombre natur. Og det er mye fokus på naturlige farger, og forskjellige måter og gjøre en ombre. Som her, hvor han har satt hestehaler, vever ut paseer og legger en svak bleking i spissene.

Mye shading, her med rødfarger, folier og viktig, hold penselen vertikalt ;)
Sjefen sjøl forran et av koleksjons bildene.


Modern Design gjorde to klipper. en lang og en kort. Dette håret er farget med lysfarge. UB13 og UB1 med dobbel 9%. Veldig fine blonde farger! ( korigert med 10,32 dia light)Her er det brukt en 5,8 i bunn og efekter med 7,8 og mashimeshe med 15% (rishesse)Frisøren og modellen som vant bloggers battle. Farge: 7,8 20vol i bunn 9,3 20vol sider 8,3+8,34 lengder.


Så, styling!
De brukte netting, våtspray og føner til og forme håret. Rett og slett holde nettingen mot håret, spraye og føne på plass. Forme som man vil :)Colours make me happy! Lets change the world with colours.. Nye farger, vår, inspirasjon.. Og en vårpike til slutt :)Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc