Ronja

Ronja

Frisør

omg skolen er straks ferdig:/

omg skolen er straks ferdig:/

Postet av Ronja den 14. Jan 2013

hei hei.
har jo selvfølgelig på en slags måte glemt helt av å blogge;/ d va jo veldi dumt fordi hadde jo store planer om å bli månedens blogger! men men det toget gikk fra meg da.
Nå er vi gått inn i ukas siste skoleuke..det er egentlig litt trist. tenk å ikke skal være der mer..på den fine skolen vårs, i den fine klassen vårs, med de fine læreran vårs, i d ustabile klasserommet vårs som ikke bare kan ha en OK temperatur. Det er en ganske så vemodig tanke faktisk, selv om det mest sannsynlig blir veldig gøy å komme ut i salong også da.
Det her halve året har gått så ufattelig fort, det er nesten som det var i går jeg kom ramlanes inn i klasserommet med 50 andre stykker. hadde et mål om å få meg iallefall en venn, men fikk 50;) å vet at mange av de kommer jeg nok til å ha kontakt med resten av livet! Å d blir no veldi trist å ikke få se ho Fay å ho Ruth me alle sine fantastiske disipla hver dag. De er veldig flinke faktisk. jeg begynte på skolen å kunne absolutt ingenting om hår, kan enda ikke alt. men på 6 mnd er det gøy å se sin egen utvikling. har jeg lært så her mye på 6 mnd, blir det gøy å se hva jeg blir å lære de neste seks mnd og di neste seks mnd etter der å der igjen, GLEDER MEG:D hehe takket være lærevillige og talmodige lærere også da vel og merke. Garantert at de sikkert har hatt lyst å rope å skrike litt innimellom.. hehe stakkars dem, å no begynne det en ny gjeng me grønnskollinga.
Men sånn er det, nå er snart en epoke over og vi skal inn i en ny, Trist å bra!
så på mandag skal vi på utplassering igjen, jeg skal på adam og eva sjølyst, det blir gøy. håper det er noen snillinger der.

Peace out !


ps Adam og Eva skolen in my heart <3


Kommentarer

1 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Her finner du oss

Powered by: Bloc