Pro-Fiber

Postet av Adam og Eva Sandvika den 28. Okt 2015

På lik linje med oppussing av salongen, skal vi også pusse opp produkthyllene våre. Vi har derfor gleden av å ta inn Pro-Fiber, en sofistikert hårpleieteknologi fra L´Oreal Professionnel.

PRO FIBER - Professional Hair Damage Science
Dette er den første teknologien noensinne som er i stand til å forsegle molekyler inne i hårfiberet over lang tid. Et slikt langvarig resultat har aldri vært oppnådd hos L’Oréal tidligere.

De fleste av oss har opplevd å ha et skadet hår. Effekten av de fleste pleieingrediensene som finnes i produktene vi kjøper blir vasket ut ved første shamponering, men det er her Pro-Fiber kommer inn og skiller seg ut fra alt annet. Pro-Fiber inneholder APTYL 100 molecular complex, som forsegler molekylene inne i hårfiberet over lang tid.

Pro-Fiber starter først ved en salongbehandling. I salongen finner vi ut av hvor skadet ditt hår er ved hjelp av behandlingens egne hårdiagnose. Her finner vi da ut hvilken Pro-Fiber serie som passer best til ditt hår.
Etter diagnoseringen starter vi en 15 minutters lang salongbehandling. Her utfører vi en lag-på-lag teknikk og tilfører langtidsvirkende gjenoppbyggende pleie med det ekstraordinære APTYL 100 molekylet.

Pro-Fiber hårpleierutinen som du gjennomfører hjemme forlenger effekten av teknologien APTYL 100 fra salongbehandlingen. Ved hver anvendelse, reaktiveres de pleiende ingrediensene for et unikt kosmetisk resultat.
Pro-Fiber består av 3 serier og hver serie er designet for å behandle og hjelpe alle nivåer av skadet hår.
Rectify - Nivå 1, til lett skadet hår
Dette er det letteste nivået i serien både i konsistens og følelse. Nivå 1 reparerer håret og bevarer den naturlige fleksibiliteten i håret. Passer for deg som har et naturlig hår som er skadet pga. jevnlig bruk av varmeverktøy og mekanisk slitasje, som hardhendt børsting eller glansvask.

Serien består av: Shampoo, Conditioner, Maske og Leave-in.Restore - Nivå 2, til skadet hår
Denne serien har en rik tekstur, gjennoppbygger håret og tilfører en pleiende effekt for langvarig reparasjon av hårfiberet. Dette nivået passer for deg med et farget hår, og som jevnlig bruker styling og varmeverktøy. Håret er da skadet på overflaten og i cortex.

Serien består av:
Shampoo, Conditioner, Maske og Leave-in.Reconstruct - Nivå 3, til meget skadet hår
Denne serien er den rikeste både i konsistens og følelse, for langvarig reparasjon av hårfiberet. Den har en rik tekstur for å oppnå det ultimate resultatet og pleiende effekt. Passer for deg som har utsatt håret ditt for flere store og aggressive behandlinger.

Serien består av: Shampoo, Conditioner, Maske og Leave-in.


Re-Charge
RE-CHARGE er en behandling som re-aktiverer effekten av salonbehandlingen.

Pleiekonsentratet brukes til alle tre seriene. Én tube bør brukes ved hver 4. shamponering i stedet for den valgte PROFIBER maske eller conditioner.

RE-CHARGE inneholder det unike APTYL 100 molekylet og forlenger derfor effekten fra salongbehandlingen.Vi gleder oss til å ta i bruk Pro Fiber, og gi deg tilbake følelsen av et sunt og sterkt hår.
Kom innom salongen og spørr oss om behandlingen, så hjelper vi deg med å tilpasse behandlingen til akkurat ditt hår.

//Adam og Eva Sandvika

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc